Familjen på susegården

Familjen på susegården

Välkommen in till oss!

Paulina kreatör, värdskapare och matfantast med öga för både helhet och detaljer. Peder skogsmulle, jägare och gårdens alltiallo. Åh, vad hade vi gjort utan vår Peder?

Vi träffades tidigt i livet och idag livets bästa kamrater, kollegor och föräldrar till våra älskade barn Maya, Malte och vår jaktlabbrador Simba. Djuren, naturen och allt det vackra på den halländska landsbygden gör oss lyckliga. Välkomna till vår livsplats.

Susegården

Susegården ligger i det natursköna Halland och har gått i generationer sedan början av 1800-talet. Familjen Thams känsla och alla möten som varit på gården genom tiderna sitter verkligen kvar i tegelväggarna och dess brunröda varma kulört. Den vackra pampiga allén ger dig ett varmt välkomnande. Och vi hoppas att du liksom oss ler av nyfikenhet och förväntan varje gång du rullar in på gården, går över gårdsplanen och in genom träporten. Här är energin varm och välkomnande, nästan sakral. Stora fönster, vackert ljusinsläpp och stora salar upp i nock. En pampig känsla även här, som passar livets vackra möten. Ja, vi älskar att skapa nya minnen just här. På Susegården.