Låt oss ta hand om er på livets fest.

Låt oss ta hand om er på livets fest.

Designpaket

Ett fast pris för att förenkla och förverkliga din vision utan bekymmer.

Upptäck vårt exklusiva designpaket där vi förvandlar ert bröllop till en visuellt imponerande och personlig upplevelse. Med fokus på ett helhetskoncept och en röd tråd skapar vårt professionella team en unik atmosfär som speglar er stil och berättar er kärlekshistoria. Låt oss göra er stora dag oförglömlig med våra skräddarsydda dekorationer och proffsiga service.

Ingår i designpaketet

2 timmars konsultation där vi tillsammans utforskar era önskemål och lär känna er för att skapa en personlig bröllops design. Genom att förstå era unika visioner och stil, skapar vi tillsammans ett minnesvärt minne. Låt oss gemensamt planera för en dag som är unik och helt er egen.

Peder & Paulinas erbjuder liv och rörelse till bröllop och event genom säsongens blommor och blad. Du vill hitta blommor som passar ditt färgschema, din säsong och din budget, och att anlita rätt bröllopsflorist hjälper dig att göra detta och mer därtill.

Även om trenderna kan komma och gå är blommorna en viktig del av bröllopet-och det är av goda skäl. De är inte bara vackra att se på (och en hundraårig bröllopstradition), utan de ger dig också möjlighet att uttrycka din personliga stil och kreativitet.

 • 1st brudbukett
 • 1st tärnbukett
 • 1st Corsage ( knappnålsblomma)
 • 14 st bordsdekoration i betongkruka
 • 1st honnörsarrangemang
 • 3st större vaser
 • 6st småvaser

För oss är trycksaker en stor del av helheten och det är här ni sätter prägeln för hela bröllopet. Vi arbetar gärna med alla era trycksaker för att på så sätt kunna sätta och hålla den röda tråden från brevlåda till bords. Alla trycksaker som vi gör är unika och helt skräddarsydda för just er.

 • Inbjudningskort
 • Menykort
 • Bordsplaceringskarta
 • Vigselprogram en till varje gäst
 • Placeringskort
 • Bordsnummer
 • Välkomstskylt

Vår service integrera ljus i ert färgtema och erbjuda två sorter av vackra ljusstakar. Skapa den perfekta atmosfären med noggrant utvalda ljus och låt oss bidra till att föra fram ert önskade estetiska tema.

Vårt paket inkluderar eleganta detaljer som linneservetter i vackert beige ton och vita linnedukar, skapa en sofistikerad dukning och ger fäst en tidlös och stilren touch med våra noggrant utvalda linneaccessoarer. 

Vi är dedikerade till att göra er bröllopsdag oförglömlig. Med två erfarna personer på plats tar vi hand om dekorationerna, dukningen och allt pyntande. Ni kan luta er tillbaka och njuta av varje stund med förtroendet att er speciella dag  kommer att vara vackert arrangerat och omsorgsfullt dekorerad.
Minimum 70 personer.
Pris: 990kr / person

Detta fasta pris gäller om ni är i Halland. Tveka inte att höra av er om ni är intresserade av offert till andra platser.

Bröllop på  Susegården

Låt oss ta hand om er på allra bästa sätt och så att hela planeringen blir till livets bästa fest.

 • 1

  Fyll i formuläret, så återkommer vi med all information och bokningsvillkor.

 • 2
  Känns detta gott i magen så bokar ni in er på ett gårdsbesök där vi visar er runt i lokalen. I lugn och ro kan ni bestämma er.
 • 3
  Bekräfta bokningen genom mail och betala in bokningsavgiften.
 • 4

  Två dagar innan bröllopet-duka och dekorera i festlokalen.

 • 5

  Njut av Er stora dag!

Vi släpper platserna i januari varje år till året efter. Först till kvarn.

Förfrågan

  Vigsel på gården

  För er romantiska vigsel på gården, erbjuder vi idylliska platser med enastående utsikter över ängarna eller till den stora kärlekseken och bokskogen. Välj er drömplats och låt naturens skönhet omfamna stunden, när ni säger löftena till varandra.

  Vigsel på gården

  För er romantiska vigsel på gården, erbjuder vi idylliska platser med enastående utsikter över ängarna eller till den stora kärlekseken och bokskogen. Välj er drömplats och låt naturens skönhet omfamna stunden, när ni säger löftena till varandra.

  Boka Paulina

  Boka Paulina

  Jag kommer till dig! Med 5 års erfarenhet och 40 bröllop har jag samlat på mig stor erfarenhet av att planera livets stora fester. Med en fingertoppskänsla för både dom små detaljerna och för helheten, kan ni boka in mig för att designa ert bröllop så att ni får en unik personlig prägel. Allt från trycksaker, blomsterarrangemang och dukning.

  Så här går det till:

  Vi inleder med ett första digitalt samråd för att diskutera era visioner och planer. Under detta möte får vi insikt i era behov, och tillsammans utforskar vi inspiration för att skapa en unik design som verkligen återspeglar er som ett par. Låt våra dekoratörer assistera er med allt från trycksaker och dekoration till dukning och olika blomsterarrangemang för att göra er dag extra speciell.

  • 1

   P&P tar fram en moodboard och planerar ett designkoncept utefter den.

  • 2

   Brudparet hålls löpande informerat om planeringens framsteg, och visioner diskuteras och utvecklas under loppets gång.

  • 3

   Utifrån designkonceptet tar P&P fram en kalkyl för vad dekor (+florist+trycksaker) kostar och när den är godkänd av er så gör P&P inköp samt bokar och koordinerar med samtliga leverantörer.

  Vanliga frågor

  Det vanligaste evenemanget är mellan 80-100 sittande gäster. Vi har möjlighet att duka upp till 120 personer.

  Ja, vi har inget alkoholtillstånd, man fixar dryck själv.

  Nej, Vi har kockarna Carl-Johan och Jens som har 18 års erfarenhet inom bröllop.

  Städning ingår. Det enda ni behöver göra dagen efter är att hämta presenter och privata dekorationer innan kl.18.00 dagen efter eventet.

  Tillgång till festlokalen ges från torsdag-söndag enligt angivna tider.

  Kapacitet

  -Upp till 120 gäster

  -Porslin för trerätters

  -Runda bord, klaffbord + stolar

  -Linneservetter

  -Dukar

  – Tillgång till P&Ps dekoration ( ljusslingor, tyger, ljusstakar, glasvaser, staffli etc..)